• itulau-ulu-1 - 1
  • itulau-ulu-2 - 1

DIPROPYLENE GLYCOL DIACRYLATE

Arkema e ofoina atu avanoa faigaluega eseese i vaega e fa: alamanuia, pisinisi, suʻesuʻega ma atinaʻe, ma galuega lagolago.O matou ala faigaluega ua mamanuina e faʻamalosia ai le tuputupu aʻe i totonu o le kamupani.
"Punaoa" ua fa'amoemoe e fa'alautele atili a tatou tekonolosi.Maua tali i au fesili ile matou tagata fa'atau iloiloga ma pepa paepae e mafai ona la'u mai.Maua au'ili'iliga o mataupu autu tau maketi mai matou tagata tomai faapitoa i meafaitino.E mafai foi ona e matamata i le pueina o la matou webinar.
Arkema o se taʻutaʻua faʻatau atu o vailaʻau ma meafaitino i maketi o le lalolagi, tuʻuina atu fofo fou e faʻafetaui ai luitau o aso nei ma taeao.
O Arkema e sili atu ma le lua taseni fale i totonu o le Iunaite Setete o loʻo tuʻuina atu ai fofo faʻapitoa ma faʻaoga maualuga mo le tele o pisinisi.
A'oa'o atili e uiga i le Arkema Corporate Foundation, la matou Responsible Care® polokalame ma la matou Polokalama Faia'oga Saienisi.
O le vaega R&D a Arkema e fa'amaoni i le fausiaina o tulaga fa'apisinisi ma ta'imua i le alualu i luma o tekinolosi ma fa'asaienisi.
Arkema e auai i le Global Product Strategy program a le International Council of Chemical Associations (ICCA).O lenei tautinoga o loʻo faʻamaonia ai le manaʻoga o le kamupani e faʻailoa i tagata lautele e uiga i ana oloa i se auala manino atoatoa.I le avea ai o se saini i le International Council of Chemical Associations (ICCA) Global Charter for Responsible Care®, o loʻo auai foi le Arkema Group i le polokalame o le Global Product Strategy (GPS) a le faalapotopotoga.O le sini o lenei taumafaiga o le faʻateleina lea o le talitonuina o tagata lautele i pisinisi vailaʻau.
E fa'aalia e le kulupu lo latou fa'amaoni e ala i le sauniaina o se fa'amaumauga GPS/saogalemu (pepa fa'amaumauga o le saogalemu o oloa).O nei pepa o lo'o avanoa mo tagata lautele ile upega tafa'ilagi (silasila i lalo) ma luga ole upegatafa'ilagi a le ICCA.
O le fa'amoemoega o le polokalame GPS o le tu'uina atu lea o se aofa'iga talafeagai o fa'amatalaga e uiga i lamatiaga ma lamatiaga o vaila'au fa'asaina i le lalolagi atoa ona fa'aavanoaina lea o fa'amatalaga mo tagata lautele.Faʻafetai i le faʻalauteleina o le maketi, o lenei mea e taʻitaʻia ai le tuʻufaʻatasia o faiga faʻapitoa tau kemisi ma faʻamautinoa le tausisia o tulafono a le atunuʻu ma faʻaitulagi.
Ua fausia e Europa tulafono faatonutonu REACH e manaʻomia ai le tuʻuina atu o faʻamaumauga auiliili mo le gaosiga, faʻaulufale mai poʻo le faʻatau atu o vailaʻau i luga o le maketi a Europa.E mafai e polokalame GPS ona toe fa'aogaina nei fa'amaumauga e fai ai lipoti saogalemu.Arkema Group e fa'atino e lolomi se aotelega o le saogalemu i totonu o le tausaga e tasi talu ona resitalaina se vaila'au e tusa ai ma le REACH.
O le GPS o se tasi lea o taunuuga o fonotaga tetele faavaomalo i le puipuia o le paneta, na faia i Rio de Janeiro i le 1992, Johannesburg i le 2002 ma Niu Ioka i le 2005. O se tasi o fuafuaga na aliaʻe mai i nei fonotaga o le vaetamaina i Dubai i le 2006 o se faiga fa'avae mo le puleaina o vaila'au i se tulaga fa'avaomalo.Ole Fuafuaga Fa'ata'ita'i ile Pulega ole Su'esu'ega Fa'ava-o-malo (SAICM) e fa'amoemoe e fa'alauiloa, fa'amaopoopo ma lagolago taumafaiga e fa'aitiitia le a'afiaga o vaila'au ile soifua maloloina o tagata ma le si'osi'omaga ile 2020.
E tusa ai ma le tulaga SAICM ma o se vaega o lana tausiga o oloa ma polokalame tau tausiga faʻapitoa, ua faʻalauiloa e le ICCA ni fuafuaga se lua:
O le European Chemical Industry Council (Cefic) ma fa'alapotopotoga a le atunu'u e pei o le Union of the Chemical Industry (UIC) ma le American Chemistry Council (ACC) ua fa'ailoa le lagolago mo ia fuafuaga.


Taimi meli: Apr-17-2024